torstai 22. elokuuta 2013

Down in Memory Lane; Turkki Marmaris 1993

Matka tehtiin mummin kanssa siihen aikaan, kun mummi vielä matkusti lastenlasten kanssa. Se loppui tämän reissun jälkeen, mummi taisi olla kovilla meidän kanssa. Päästiin serkkuni Miran kanssa reissuun samaan aikaan, kun oltiin tuohon aikaan kuin paita ja peppu.

Meidän hotelli, Villa Kamelya
Rankka reissu mummille, kun kuulemma koko reissun ajan piti vahtia ettei turkkilaiset miehet vie meitä. Mummin mukaan tuli monta tarjousta vaihtaa meidät kameleihin :)


Ylläoleva kuva otettu rantakadulla nahkaliikkeestä ja oltiin Miran kanssa aivan rakastuneita tohon turkkilaiseen poikaan, joka siellä oli töissä. Hirveen kivaa, kun katsoo näitä vanhoja kuvia ja miettii vaan, että mitä helv***iä mulla on oikein päällä :)


Tekstiilikaksoset reissusta ostetuissa mekoissa. Vihreä on ollut selkeästi mun mieleen jo 20 vuotta sitten :) Meidän mummilla on tunnetusti taas ollut sihti hiukan hukassa kuvaa ottaessa. Yleensäkin kuvissa puuttu päät, jos mummi on kuvan ottanut. Onneksi oli meidän häissä antanut serkun ottaa kuvia kamerallaan :)

Tää tarjoilija oli meidän reissun kohokohta. Näytti meidän mielestä ihan Tom Cruiselta ja aina kun käveltiin rantaan piti kävellä tätä kautta, että pääsi kulkemaan ravintolan ohi. Ja jos meiltä kysyttiin mielipidettä missä syödään, niin ei ollut vaikea arvata mikä oli meidän vaihtoehto.

Kaikenkaikkiaan mukava reissu mummin, papan, parin serkun ja muutaman muun ihmisen kera. Turkissa en ole tämän reissun jälkeen ollut, mutta olisi mielenkiintoista käydä. Saattaa olla jonkin verran muuttunut 20 vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti