perjantai 8. marraskuuta 2013

Down In Memory Lane; Gran Canaria Playa Del Inglés 2003

Toinen kerta Kanariansaarilla, ja viimeinen, ellei jotain ilmaista matkaa jostain satu saamaan. Ensimmäinen, ja ainut, yhteinen reissu mitä tehtiin entisen kanssa ja ei ollut kovin rentouttava loma. Pelkkää tappelua koko viikko :)

Tarkoitus oli reissuun lähteä ystävä pariskunnan kanssa, mutta kaverini ei saanut töistä lomaa joten reissuun lähdettiin kahdestaan. Hotelli oli todella hyvässä paikassa, muutama sata metriä rannasta ja vieressä yksi kaupungin suurimmista ostoskeskuksista. Reissu oli puolihoidolla, joten hintaan kuulu aamupala sekä illallinen. 



Maspalomaksen hiekkadyynit

 Yhtenä päivänä viikon aikana mentiin retkelle ja risteiltiin katamaraanilla monen tunnin ajan Puerto Ricon edustalla ja lipun hintaan kuului myös ilmaiset juomat. Varsin mulle tehty retki, kun tarjolla oli vain ja ainostaan olutta tai kirkkaita eikä lainkaan edes virvoitusjuomia :)

Puerto Rico

 Loman loppuvaiheilla käytiin vuokraamassa päiväksi auto käyttöön, ihana Renault Scenic. Sillä sitten ajeltiin vuorokauden verran pitkin Gran Canarian saarta ja piipahdettiin Las Palmasin kaupungissakin murkinalla, aivan saaren toisessa päässä. Käytiin myös Gran Canarian tunnetuimmalla maamerkillä, Roque Nublolla, ja kavuttiin sen huipulle. Samaisella autoreissulla käytiin myös Palmitos Parkin lintupuistossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti