maanantai 11. elokuuta 2014

Parasailing At Miami Beach

Vihdoinkin muuton jälkeen toimiva netti ja saan latailtua lisää reissujuttuja, vaikkakin arkeen on jo palailtu ja töissä ollut pari viikkoa niin tappotahti, että uuden loman tarpeessa olisi :)

Viimeisenä reissupäivänä oltiin tosiaan varjolentämässä. Mahtava kokemus ja tämähän oli hääpäivälahjani isännälle. Omaani vielä odotellessa ;) Ensialkuun muutama fiiliskuva rannalta ennen merelle lähtöä..


Suosittelen ehdottomasti kaikkia kokeilemaan varjolentoa. Jänskätti tottakai, mutta pelottavinta koko kokemuksessa oli mennä pidemmällä mereen istuen kumiveneen reunalla ja roikkuen narussa kiinni, että pysyy kyydissä :) Itse kokemuksessa alastulo oli se epämiellyttävin vaihe.. Nopeus nousi mitä enemmän tultiin alaspäin vaikka ylhäällä tuntui ettei liikuta mihinkään (vaikka veneessä istuessa huomasi, että kyllä se itse vene aika vauhdilla liikkui). Suurin murhe oli se kuinka paljon kastuu vaikka tarkoitus oli vain dipata jalat veteen.. Isännän jaloista kuitenkin roiskui kaikki vedet päälle ja shortsit ja toppi pääsi hieman kastumaan. Onnistuin kuitenkin viime hetkillä kastelemaan shortsit täysin, kun hyppäsin kumiveneestä rantaan tullessa pois ja takaa tuli tietenkin samaan aikaan aalto. Oli kiva jatkaa siitä shoppailemaan pöksyt märkänä :)

Lähdön hetki
Kamera kuitenkin säilyi kastumatta, kun halusin sen ottaa mukaan. Onneksi otin, koska onnistuneesti kadotin muistikortin jolla oli työntekijän ottamat kuvat lennosta. Hitusen ärsyttää, mutta elän edelleen toivossa että se hotellihuoneesta olisi lähtömme jälkeen löytynyt.

Seuraavassa kuvia yläilmoista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti