lauantai 7. maaliskuuta 2015

Greetings From Stockholm

Reissu onnistuneesti takana ja rankkaahan tuo oli, niin kun aavistelinkin. Mutta kaikin puolin hyvä reissu takana ja oli ihana päästä maihin ilman krapulaa vaikka sää ei meitä suosinutkaan. Shoppailua ei kauheesti pystynyt harrastamaan tämän toisen pikkumiehen läsnäollessa joten tyydyttiin vain katselemaan muutamassa liikkeessä ja Oasikselta tarttui matkaankin jotain mukaan.

Into lähteä syömään oli todella suuri :)
Käytiin pelailemassa pingistä vielä ennen nukkumaan menoa.
Näin iloisia oltiin kun päästiin ekan päivän jälkeen hyttiin ja yövaatteisiin :)


Silja Serenaden remontti oli mielestäni onnistunut, uudet kaupat olivat todella houkuttavia. Varsinkin Luxury-myymälä jonka vihreä Furlan laukku huusi nimeäni koko risteilyn ajan :) Tax Free oli todella tilava ja mahtui hyvin liikkumaan vaunujen kanssa. Ihana yllätys oli että Victoria's xecret on tullut laivoille myyntiin, siitä enemmän omassa postauksessa.

Ainut pettymys oli mielestäni buffet ruokailu. Kalapöytä oli todella paljon suppeampi mitä pari vuotta sitten ja lämpimiä ruokia oli tarjolla noin viittä erilaista. Salaattipöydässäkään valinnanvaraa ei ihan hirveästi ollut, mutta kuitenkin sai mahansa täyteen parin tunnin ruokailulla.

Mun pakollinen nähtävyys joka kaupungissa :)

Daniel ja äiti Tukholmassa

Danielia ei PRadan myymälä kiinnostanut :)

Elina shoppailemassa hajuvettä

Viihdytettiin itseämme sillä aikaa Danielin kanssa :)

Rakastuin niin tähän laukkuun Rives Islandin myymässä (yritän tässä samalla metsästää sitä toisessa ikkunassa netistä itselleni ;)
Danielin lempparimyymälä :)
 Amerikan reissun ja Oslon Tgi Fridaysin pettymysten jälkeen uskaltauduttiin käydä kokeilemassa paikkaa Ruotsissa ja onneksi mentiin.  Kyllä oli hyvää pitkästä aikaa loaded potato skinsit ja buffalo wingsit. Ja siihen päälle vastatehty lemonade :)




Toinen päivä päättyi Danielin ehdoilla pallomereen ja muksujen jäädessä äidin kanssa nukkumaan täti otti Michael Korsin laukkunsa kainaloon ja suuntasi pubiin parille oluelle nauttimaan omasta ajasta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti