maanantai 29. kesäkuuta 2015

Weekend Getaway

Viikonloppua vietettiin taas ystävän kanssa uusien kokemusten merkeissä. Suuntana oli nimittäin Olympiastadion ja One Direction keikka. Kumpikaan ei faneja olla ja ei tuo keikka ehkä ihan meidän paikka ollut, mutta tulipahan koettua :)

Päivä alkoi pikavisiitillä Ikeaan,josta piti hakea pari juttua taloa varten, ja sen jälkeen suunnattiin shoppailemaan Selloon ennen kuin päästiin kirjautumaan sisään Glo hotelliin. On muuten todella hyvä hotelli, suosittelen jos Leppävaarassa pitää yöpyä. Siistit huoneet ja ystävällinen sekä nopea palvelu niin sisäänkirjautuessa kuin pois lähtiessäkin.



Sitten se keikka.. Oli jo suoranainen kulttuurishokki ylipäätään saapua Stadionille. Innokkaimmat fanit kun olivat pihalla jonottaneet jo usemman päivän ajan ja piha näytti siltä kuin olisi kaatopaikalle tullut. Sisällä päästiin sinne omille paikoille kenttä ykköseen, eli lavan etuosaan ja oikelle puolle. Kauhulla odotettiin näitä paikkoja, koska kuvitelma oli että paikka olisi niin täynnä tyttöjä että joutuu valtavan pikkutyttömeren keskelle, mutta onneksi oli todella väljää eikä ketään vieressä. Asetuttiin lähelle ensiapu pistettä ja suurimman ihmetyksen meille aiheutti se, kun katseltiin kuinka nuoria tyttöjä talutettiin siihen yksi toisensa jälkeen hysteerisinä itkien tai täysin seisontakyvyn menettäneinä. Useat tytöt kärrättiin joko pyörätuoleilla tai paareilla paikalta pois. Toisaaltaan ymmärrän, kun pääsee näkemään ihanoimansa bändin jäsenet ekaa kertaa livenä, mutta toisaaltaan ei vaan mennyt omaan ymmärrykseen. Maksaa 70 euroa lipuista ja nähdä 10 minuuttia keikasta, kun kärrätään pois paikalta. Tai parissa tapauksessa jo ennen kuin keikka edes ehti alkaa...

Ja vaikka sitä ei bändin fani todellakaan ole, niin olihan se hieno kokemus. Harmittavan vähän vaan tietää bändin lauluja, mutta onneksi nekin harvat siellä tulivat mitä tiedettiin ja pääsi laulamaan ja jammailemaan mukana :) Askelmittarikin sanoi että askelia tuli noin 25 tuhatta ja juoksuaskelia viisisataa, joten on taidettu jammailla oikein olan takaa ;) 

Mutta kuvat kertoo enemmän kuin sanat, tässä siis kuvasatoa One Directionin keikalta (eikä taida olla kamalan vaikea arvata kuka meikäläisen suosikki bändistä on ;)






Pakollinen selfie. Naurettiin mun tukkaa kun päästiin baarista hotellille; kiharat oli niin lässähtänyt lämpimässä ilmassa, että tukka oli kuin One Directionin Harrylla.. True fan siis ;)



One Direction selfie, pojat taustalla hyvin pienenä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti