tiistai 17. tammikuuta 2017

Travel Dream Coming True

Nyt kun on Berliinin reissu takana päin niin voin paljastaa seuraavan kohteen ja alkaa hehkuttaa enemmän siitä. Mun suurin matkahaave on vihdoinkin toteutumassa, eikä edes kovin paljon tarvinnut puhua Joonasta ympäri sitä varten; mä pääsen kiertämään Irlantia! Kolme kertaa Dublinissa olleena olen ihan täysin rakastunut kyseiseen paikkaan ja haaveillut ekasta reissusta asti, että pääsisi näkemään muitakin paikkoja saarelta ja nyt siihen tulee tilaisuus.

Toukokuun lopussa lennetään Dubliniin, jossa ollaan pari ekaa päivää. Siitä sitten hakemaan kentältä vuokra-auto ja matka jatkuu kohti pohjoista ja sieltä länsirannikkoa pitkin alas ja takaisin Dublinin suuntaan parin viikon reissaamisen jälkeen. Tarkat suunnitelmat on ollut valmiina jo kuukausia, samoin kuin kaikki hotellit, lennot ja auto on ollut jo hyvissä ajoin varattuina.

Jos Berliinin suhteen ei odotuksia ollut niin nyt niitä on enemmänkin ja ihan joka päivälle. Siellä on ihan liikaa kaikkea mitä haluaa päästä näkemään ja vähän niistä on joutunut jo karsimaankin ettei mene koko aika autossa. Mut kun ne kaikki luonnon nähtävät on vaan niin upeita siellä :)

Palaan noihin suunnitelmiin ja hotelleihin enemmän myöhemmin, loppuun muutama fiilikuva paikoista mitkä on must see :)

The Dark Hedges

Mount Usher Gardens

Mussenden temple

Cliffs of Moher, mun pitkäaikainen unelma :)


Downpatrick head

Giants causeway

Hook lighthouse

Trim castle

Titanic museo

Kylemore abbey



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti