keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Lahti 2017

Tällä hetkellä on käynnissä Lahden hiihdon mm kisat. Innokkaana penkkiurheilijana en ole vielä koskaan päässyt katsomaan talvikisoja paikan päälle, vaikka mäkihyppykisa onkin haaveissa ollut pitkän aikaa. Viikonloppuna toteutui tämäkin haave kun ostettiin lippupaketit koko viikonlopun kisoihin. Päästiin todistamaan tähän mennessä ainoat Suomen mitalit näistä kisoista, ja hemmetti että se norjalaisen temppu parisprintin finaalissa kiukuttaa vieläkin!!

Ihan hirveästi ei paikan päällä mäkihypyn lisäksi päässyt näkemään, koska meillä oli numeroimattomat paikat ja tietenkin kaikki hyvät paikat mistä esimerkiksi sprinttiä olisi päässyt näkemään oli täynnä jo monta tuntia ennen finaalin alkua. Suosittelen siis maksamaan enemmän ja ottamaan paikat siitä stadionilta, että pääsee näkemään lähdön ja maaliin tulon.

Mutta olihan tuo hieno kokemus vaikka mitään ei juurikaan nähnyt. Ja se tunnelma paikan päällä.. tv:n välityksellä ei voi edes kuvitella mitä se meteli paikan päällä on. Varsinkin lauantaina kun Janne Ahonen oli hyppyvuorossa :)



Ainut  kuva mitä ehti ottaa Suomen hopeamitalistista :)






Maailman suurin grilli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti