lauantai 10. kesäkuuta 2017

Cliffs Of Moher

Tähän paikkaan rakastuttiin aivan täysin serkun kanssa miljoona vuotta sitten kun tuli Westlifen "My love" musiikkivideo, siitä oli osa kuvattu täällä. Siitä asti on molemmilla ollut isona haaveena päästä noi kalliot livenä näkemään ja ainakin toinen meistä pääsi.

Kokemus alkoi tunnin venereissulla kallioiden edustalla, mikä muuten oli suuren suuri virhe. Merenkäynti oli niin kamala, etten voinut penkiltä liikkua kun pidättelin oksennusta suurimman osan matkasta. Siinä vaiheessa kun oltiin kallioiden edustalla parkissa ottamassa kuvia, pääsin kannelle ottamaan kuvia pari kappaletta ja takaisin istumaan. Jalat tärisi niin kovin ettei voinut kuvitellakaan seisovansa.

Venereissun jälkeen ajettiin itse kallioille. Ilma ei ollut mikään maailman paras taaskaan. Muutaman kuvan ehti ottaa ennen kuin alkoi taas kaatosadekuuro ja oli pakko lähteä sisätiloihin. 

Mutta olihan toi melkoisen mahtava kokemus sateesta huolimatta päästä näkemään noi upeat kalliot. Aion kyllä vielä palata sinne ja toivottavasti paremmalla säällä :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti