tiistai 15. elokuuta 2017

Terkkuja Muuton Keskeltä


Kuten kuvasta voi päätellä, mulla on muutto kesken. Siksi pieni hiljaisuus blogin puolella. Kaikki vapaa-aika on mennyt tavaroita pakatessa ja viimeiset päivät tavaroita roudatessa ja purkaessa. Kuva on onneksi otettu jo lauantaina, tilanne tällä hetkellä on huomattavasti parempi. Eilen sain vihdoin vitriinit kiinni seiniin ja tänään täytin viimeiset tavarat keittiön vitriiniin.

Paljon täällä vielä on tekemistä ja järjestämistä, ei kovin helppoa yrittää mahduttaa kahden kaksion tavarat yhteen kaksioon vaikkei tolla miehellä kovin paljon tavaraa ollutkaan :) Suurin ongelma on ollut muuttaa vaatehuoneen sisältö kahteen vaatekaappiin. Ei onnistunut kovin hyvin, siksi täällä on odottamassa neljä 28 litran muovilaatikkoa täynnä vaatteita ja kenkiä vientiä varastoon.

Oma kämppä on onneksi lähestulkoon tyhjennetty. Ainoastaan vaatehuoneessa on muutamia tauluja ja peili sekä jääkaappi ja pakastin on edelleen täynnä. Onneksi on aikaa kuun loppuun asti tehdäloput ja käydä siivoomassa kämppä vielä kokonaan.

Tänään kävin verkkokellarista hakemassa kirpparille lisää tavaraa myyntiin ja sinne ei onneksi jäänyt juuri mitään. Otin ennen muuttoa kirpparipöydän itelle ja valitsin kirpparin jossa mulla ei ole aiemmin myynnissä ollut mitään. Alku näytti tosi hyvältä, ihan muutamassa päivässä tuli myyntiä yli satanen, mutta nyt on tahti hidastunut tosi paljon. Juuri hinnoittelin kaksi kassia lisää tavaraa myyntiin joten toivotaan että tässä vajaan kolmen viikon aikana sieltä tavaraa menisi kaupaksi ja paljon.

Kunhan saa tän muuttohässäkän alta pois ja kunnolla pääsee kiinni arkeen niin näkee miten tämä yhteiselo tästä lähtee liikkeelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti