torstai 14. syyskuuta 2017

Bray

Nyyh.. viimeinen yöpaikka koko reissusta. Bray on dublinilaisten suosima rantakaupunki noin vartin ajomatkan päässä Dublinista. Vietettiin lähes koko päivä Brayn rantakadulla, jonka varrella myös oli meidän hotelli. 

Ja koettiin samalla ehkä huonoin palvelu ravintolassa koko reissun aikana. Valittiin aikamme mihin mennään syömään. Ei valittu sitä hampurilaispaikkaa missä oli suurin ruuhka, vaikka näin jälkikäteen aateltuna olisi ehkä pitänyt. Päädyttiin pieneen paikkaan missä meidät ohjattiin pöytään ja tilaus otettiin vastaan. Olimme saaneet oluet nenän eteen kun toinen tarjoilijoista tuli sanomaan, että ravintola menee kiinni 10 minuutin kuluttua. Sanoi itse olevansa siellä siellä vielä puoli tuntia sulkemisen jälkeen joten meillä olisi siihen asti aikaa syödä kun meille ei asiasta kerrottu. Ruoka tuli kiireessä valmistettuna pöytään ja oma burgerini oli pohjasta palanut.

Ainut huono ravintolakokemus koko reissun aikana ja tietenkin sitten viimeisen päivän aikana. Tästä lähin valitsen kyllä ravintolan missä on se suurin ruuhka :)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti