lauantai 9. kesäkuuta 2018

Another Day Off

Tää neljä yötä samassa paikassa on siitä hyvä, että täällä ehtii ottaa pirun rennosti. Eilen vanhukset lähti aamusta samaisella beach clubille kun itse jäin kämpällä ja valtasin parvekkeen. Istuin siinä päälle pari tuntia nauttimassa auringosta, lukemassa uusinta Nora Robertsin kirjaa ja viestittelin kotiin. Jostain syystä mulla on täällä ollut jo viikon aikana muutamaan otteeseen koti-ikävä, mitä en voi käsittää en sitten ollenkaan :)

Käytiin eilen syömässä sen kuuman tarjoilijan ravintolassa ja muisti meidän ekalta illalta. Eilen oli myös ekaa kertaa koko reissun aikana taivas ihan pilvinen ja kova tuuli, tosin siltikin oli lämpöasteita 30.Yöllä saatiinkin sit tosi kova ukkosmyrsky tänne. Kova jyrinä ja hirmuinen tuuli, mun ikkunaluukutkin vaan paukku tuulen mukana. Ja salamat välkkyi ihan koko ajan. Ei tollaisia myrskyjä kotona pääse todistamaan.



Pakkohan se oli taas paikallisessa Lidlissä käydä, ihan vaan ettei totuus vallan unohtuis tässä loman aikana :)



Nää ruokapaikan menut on vaan niin upeita. Joka aukemalla joku vanha tähti

Ja oli muuten pirun hyvä salaatti. Toi feta on niin hyvää,et voisin syödä sitä pelkästään pakettikaupalla :)


Yritin huonolla menestyksellä ottaa pari turistikuvaa rantabulevardilla, kun oli kerrankin muuta päällä kuin mustat housut. Yritä tossa sitten olla kuvassa, kun isäpuoli sano vieressä että Splitin kovan tuulen takia hänellä ei oo enää tukkaa päässä :) Ja isäpuoleni on siis kalju :)



Vielä vähän kuohuvan tissuttelua kämpillä ennen nukkumaan menoa. Oli muuten hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti