tiistai 18. syyskuuta 2018

My Kind Of Place

Dublinin reissu takana ja olihan taas ihana päästä käymään siellä. Se on vaan, ja tulee varmasti aina olemaankin, se mun paikka. Yhtä hymyä siitä asti kun kone laskeutui kentälle tunnin myöhässä ja bussimatkan keskustaan. Ollut niin ikävä sitä kaupunkia ja sitä fiilistä minkä siellä saan :)

Hotelli oli tälläkin kertaa kaupungin ytimessä, vilkkaan O'Connell streetin varrella. Loistava sijainti meille varsinkin shoppailun kannalta. Lähin Primark oli 300 metrin päässä :) Ja muutenkin helposti pääse kävellen joka paikkaan siitä.

Ekana päivänä heitettiin matkalaukut hotellille ennen kuin saatiin huone ja suunnattiin vähän kävelemään lähiympäristöön ennen kun käytiin pienellä lounaalla. Katsastuskierros vielä Primarkilla ja lähi Lidliin tutkimaan. Sen käynnin jälkeen en muuten enää ikinä valita, jos omassa myymälässä on vähän ruuhkaa. Kuusi kassaa hakkasi ja kaikki 15 itsepalvelukassaa käytössä. Ja ihmisiä niin paljon ettei korin kanssa meinannut päästä eteenpäin. Päivän päätteeksi salaatille hotellihuoneeseen ja ajoissa nukkumaan, oltiin valvottu jo 20 tuntia.

Aamiainen Köpiksen kentällä; avokadosandwich ja iron man

Dublin täältä tullaan :)


Pikkulounas; garlic ja cheese friesit



Näkymä hotellihuoneen ikkunasta 

Ja se meidän hotelli 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti