torstai 13. joulukuuta 2018

The Best Of The Best

Se olis sit viimein se vihoviimeinen postaus Dublinin reissusta ja se on meijän hotellista. Kiistatta yks parhaimmista hotelleista missä oon koskaan ollut.

Riu Plaza The Gresham Dublin päätyi meidän reissun valinnaksi oikeastaan pelkästään sijainnin takia. Ja koska Hotels.comin kautta oli hotellista melkoisen hyvä tarjous :) Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa niin ytimessä kuin mahdollista O'Connell streetin varrella. Bussi lentokentältä pysähtyy muutaman sadan metrin päähän hotellista ja takaisin kentän suuntaan lähtee tien toiselta puolelta. Samoin myös bussilipun saa kätevästi ostettua siitä pysäkin vierestä toimistosta. Ja mikä parasta sijainnin kannalta, Penneys näkyi huoneemme ikkunasta ja sijaitsee muutaman sadan metrin päässä hotellista kuin myös Henry Streetin shoppailukatu.

Itse hotelli aivan mielettömän hieno, varsinkin se aula. Palvelu aivan loistavaa ja aamupalakin aivan yhtä loistava. Meillä oli huone näkymällä O'Connell steetille ja huone oli todella tilava ja siisti. Ja mikä parasta, huoneessa oli jääkaappi mitä harvoin enää on huoneissa. Sai käydä kaupasta hakemassa evästä ja juomaa kaappiin :)

Ehdottomasti suosittelen tätä hotellia, jos Dubliniin matkustaa ja keskustasta hotellin haluaa. Hinta tosin vähän kalliimpi, mutta helpottaa kummasti kaikkea liikkumista tuo keskeinen sijainti.




Näkymä huoneen ikkunasta










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti