lauantai 26. huhtikuuta 2014

Reissukuulumisia

Nyt kun yksiä lippuja vaille alkaa oleen kaikki varattuna kesän reissua varten, ajattelin tulla teillekin kertomaan missä mennään :)

Tänään tuli vihdoin varattua bussiliput New Yorkin ja Washingtonin välille, liput kesäkuulle tulivat myyntiin. Onneksi tullut reitille pari uutta pysäkkiä ja päästään tosi helpolla reissuun. New Yorkissa pysäkki on vartin kävelymatkan päässä hotellilta ja Washingtonissa vain viiden minuutin päässä.

Las Vegasiin tuli varattua liput jo aiemmassa postauksessa mainittuun maailman korkeimpaan maailmanpyörään. Saas nähdä kuinka muija käy.. Tosin jos New Yorkin ylläristä selviän hengissä ja pyörtymättä niin selviin mistä vaan :) Mutta siitä ylläristä sitten enemmän kesäkuussa ettei paljastu isännälle mitä olen pään menoksi keksinyt.

Eilen varailin liput San Diegon eläintarhaan ja ihan vaan sen takia, että tää rouva tahtoo nähdä pandakarhun siellä. Ja niitähän ei kovin monessa eläinpuistossa ole maailmalla. Myös koala on tullut puistoon asustelemaan viime vuonna, joten yksi syy lisää käydä. Tykkään muutenkin ulkomailla käydä eläinpuistoissa, joten pakkohan se on maailman kuudenneksi suurimmassa puistossa käydä.

Tälläselle ajelulle pakko päästä puistossa :)

Kuinka söötti voi yks panda olla :)

Ainoat liput mitä pitäisi vielä varata on liput Titanic näyttelyyn Las Vegasissa, mutta nämä liput on mahdollista ostaa vasta kuukauden päästä. New Yorkin yllärin lisäksi tuli varattua myös Miamiin pientä puuhaa hääpäivälahjaksi, joten siitäkin sitten vasta heinäkuussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti