keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Down In Memory Lane; Skotlanti, Glasgow 2012

Tehtiin isännän kanssa lyhyt torstai-sunnuntai viikonloppu reissu Skotlantiin elokuun lopussa ennen kuin aloittaisin uudessa työpaikassa ja lomia ei olisi taas vuoteen. Suunnaksi valittiin jälleen Skotlanti edullisten Edinburghin lentojen takia ja jatkettiin siitä sitten tuntu junalla Skotlannin suurimpaan kaupunkiin.

Hotellivalinnaksi päätyi Charing cross juna-aseman vieressä sijaitseva Premier Inn hotelli, jonne sisäänkirjautumisessa oli pieniä ongelmia. Olivat vastaanotossa ottamassa hintaan uudelleen minulta,vaikka hotelli oli jo kokonaisuudessaan maksettuna. Lisäksi meille oli varattuna luonnollisesti kahden hengen huone, mutta päädyimme yhden hengen huoneeseen, jossa oli kapea 120 senttinen sänky. Onneksi reissun pituus oli noinkin lyhyt :)

Edellä mainittu hotelli
 Muuten ei mitään valitettavaa hotellissa. Loisto sijainti aivan kävelykadun läheisyydessä, josta löytyivät kaikki shoppailumahdollisuudet sekä iso osa ruokapaikoista. Löytyi myös rakastamani TGI Fridays, jossa käytiin pariin otteeseen syömässä. 





Pidin itse koko kaupungista todella paljon, hyvin paljon tasaisempi kaupunki kävellä kuin mitä Edinburgh ja vanhempi väkikin olisi jaksanut hyvin kaupungissa. Ja mielestäni jopa paremmat shoppialumhdollisuudet kuin Edinburghissa vaikka siihen ei tällä reissulla juurikaan mahdollisuuksia ollut. Primarkissa sain käydä parina päivänä ostamassa tuliaisia ja itselleni jakun :)




Viimeinen päivä reissusta vietettiin sateisessa Edinburghissa vietyämme laukut bussiasemalle säilöön. Viimeiseksi yöksi meillä ei ollut hotellia varattuna ollenkaan vaan oli tarkoituksena notkua yö lentokentällä, koska lento lähti aamulla kuuden aikaan takaisin kotiin. Ja lisäksi kaupungissa oli festivaalit menossa joten hotelliöiden hintan oli 150 euron tienoille, joten ei vaan raaskinut maksaa. 

Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun vietin yön kentällä. En saanut nukuttua pätkääkään vaan stressasin koko ajan, että joku varastaa laukut jos niitä ei vahdita eikä löytynyt edes mitään mukavaa paikkaa mihin oikaista itsensä. Mutta eipä ole koskaan mennyt paluulento noin nopeasti. Päästiin koneeseen istumaa, totesin isännällä että mä alan nyt nukkumaan ja sammuin samantien. Heräsin siihen kun kuulutettiin, että laskeudumme 15 minuutin päästä. Lisää tälläisiä lentoja, kiitos :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti