torstai 12. kesäkuuta 2014

I Can Almost Hear It Calling

Se olis tänään viimeinen vapaapäivä ennen lomaa ja edessä vielä seitsemän päivän rutistus töissä. 

Kerrankin aion olla fiksu ja aloittaa pakkailun ajoissa ja tänään aloitinkin jo meikkilaukkujen sisällöistä. Kyllä meikkilaukkujen! Tällä hetkellä kolme meikkilaukkua täynnä pesuaineita, aurinkorasvaa, lääkkeitä ym. Käsittämätöntä kuinka paljon kuukaudessa tarvii tavaraa ja mihin kaikkeen pitää varautua.. Ja noista kolmesta meikkilaukusta uupuu vielä isännän tarpeet sekä omat meikit. Onneksi pussien sisältö on suurilta osin kuluvaa kamaa, joten takaisin kotiin tuodaan toivottavasti vain yksi pussi täynnä tavaraa :)

Lyhyemmät viikonkin reissut pärjää hyvin pienemmällä määrällä kosmetiikkaa eikä ihan kaikkea tarvitse ottaa mukaan, mutta en pysty kyllä kuukautta olemaan ilman jalkarasvaa tai kasvojen kuorintavoidetta. Välillä ärsyttää suunnattomasti, että on hyvin koulutettu vanha apteekin kosmetiikkavastaava :)

Vielä pitäisi varailla yksi kuljetus LAX:n kentältä hotellille, koska kahdeksan aikaan illalla ei kovin suuresti kiinnosta istua paria tuntia metroissa ja busseissa. Eilen tuli tulostettua liput baseball otteluun ja alkaa niiltä osin oleen kaikki valmiina. Ja järjestämäni ylläritkin ole onnistuneesti pitänyt salassa.. vielä. Pari kertaa olen meinannut puhua ohi suuni, mutta onneksi tuo isäntä ei juurikaan kuuntele kun mutisen vieressä sohvalla :)

Työn ohella olen vielä kuukauden ajan pitänyt kirpparilla pöytää, joten hommaa riittä senkin kanssa. Joka toinen päivä käy järjestämässä pöytää ja välillä roudaa lisää kamaa myyntiin. Yhden pari sataa sieltä jo shoppailurahaa tilittänyt ja ensi viikolla vielä viimeiset dollarit vaihtoon kun käyn tyhjentämässä pöydän.

Mutta näillä mennään vielä viikon ajan, sitten saa onneksi levätä kuukauden. Ei siivousta, ruoanlaittoa eikä töitä. Totaalinen kuukauden nollaus :)



EDIT!! Huoh, aloitin tässä illemmalla myös vaatteiden kasaan laittamisen ja hermohan siinä meni puolessa tunnissa. Hei apua, miten voi osata päättää ja tietää tässä vaiheessa mitä sitä haluaa seuraavan kuukauden vetää päälleen reissussa. Ja kun laukkuihin pitäisi sitä shoppailuvaraakin jäädä... Tuli ekaa kertaa olo, että mä en lähde minnekään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti