tiistai 28. lokakuuta 2014

What's Up

Ihan hetkisen aikaa on taas vierähtänyt ettei ole oikeita kuulumisia blogiin asti saanut. Tosin eipä tässä töiden ohella juuri mitään muuta ole ollutkaan.. Asuntorintamalla ei vieläkän mitään uutta. Alkaa olla jo niin turhautunut tähän odotukseen, että uhkasin jo alkaa etsiä uutta taloa jos ei ala pian tapahtumaan. Alkaa tämä nykyinen kämppä täyttymään lampuilla, tapeteilla ynnä kaikella muulla pienellä uutta taloa varten ja olis oikeesti melko kiva päästä jo alottamaan se järkyttävän mittava remontti, jotta sitä ihan oikeesti olisi jotain mahiksia päästä viettämään joulua uuteen (ja mahdollisimman valmiiseen!!!) kotiin. Tällä hetkellä on kaupan teko kiinni enää yhden ihmisen papereista. Peukut pystyyn, että raahautuu pankkiin hyvinkin pian :)


Tämä yllä oleva varsin ihana pikkumies vei tämän tädin sydämen aivan täysin tämän kuun alussa. Hyvä ystäväni synnytti toisen poikansa 3. päivä ja tätä bebeä odotettiin todellakin yhdessä. Olin äitiysloman alkaessa töissä kännykkä taskussa jatkuvassa valmiustilassa lähtemään ystävän kanssa sairaalaan mukaan, jos isää ei saada kiinni. Onneksi isä oli valmiiksi kotona synnytyspäivänä, koska pikkumies tuli niin vauhdilla ulos, että olisin päätynyt synnytykseen asti mukaan  :)

Seuraava matkakin on suunnitteilla, mutta kohteesta ei vielä mitään tietoa :) Talvilomalla tarkoitus mennä ihan mihin vaan mihin halvalla pääsee.. Ensin suunnitelmana oli Berliini joka vaihtui hetken päästä Lontooseen ja taas takaisin Berliiniin. Alkuviikosta puhuin taas Lontoosta, koska Berliinin lentojen hinnat oli noussut. Mutta veronpalautuksiin asti aikaa vaihdella kohdetta, sitten varaan lennot mihin halvimmalla pääsee :) Ja kesälomaksi on ensi vuonna tiedossa korkeintaan viikon reissu, koska pitää tehdä taloon julkisivuremppa lomalla. Ykkösvaihtoehtona tällä hetkellä on Kroatia ja Split.

Pikku irtiotto arjesta on kumminkin edesssä jo 2,5 viikon päästä kun lähdetään töistä pienellä porukalla viettämään pikkujouluiltaa laivaristeilyn merkeissä,.

Toinen syksyn iloisista uutisista oli, että mun kolme vuotta nuorempi pikkuveikka on menossa alkuvuodesta naimisiin. Ja mä saan kunnian toimia toisen kaasona <3 Loppuvuotena siis tiedossa niin häiden kuin polttareidenkin suunnittelua.


Nyt mä siirry mun joka syksyn kohokohtaan eli uusiin Supernaturalin jaksoihin. 
Ah, ihanainen Dean Winchester <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti