perjantai 12. joulukuuta 2014

Linnan Juhlat 2014

Myöhäisheränneenä katsoin tämän vuoden Linnan juhlat vasta viikko itsenäisyyspäivän jälkeen nauhalta. Remontin ohella ei ollut aikaa istua juuri sinä päivänä telkun ääressä montaa tuntia ja mies ei halunnut osallistua kyseisiin juhliin tänä vuonna. Joten ei kun juhlat nauhalle ja rauhassa pyörimään näin vapaapäivän aamuna.

Linnan juhlat on mun joulukuun kohokohta. Kaikki se upea pukuloisto (täysfloppeja unohtamatta) ja näkee julkkiksia täydessä tällingissä. Tänä vuonna odotin ehdottomasti eniten Elastisen saapumista juhliin, ihana mies :) Ja olihan se komea puvussaan. 

Hauskaa oli nähdä tämän vuoden juhlissa pitkä liuta keihäsmiehiä, niin vanhoja kuin nykyisiäkin. Samoin kuin pitkän ajan lätkämiehet Saku Koivu ja Teemu Selänne.

Tässä muutama puku joista tykkäsin tämän vuoden juhlissa. Ehkä ihan kaikkia näistä en itse päälleni vetäisi tai en edes ole ihan varma oliko tuo juhla ihan oikea paikka osalle puvuista, mutta joku niissä vaan oli mistä tykkäsin. Monta muutakin pukua oli mistä tykkäsin kättelyjonossa, mutta ei vaan löytynyt kuvia niistä netistä :(

Niin mun värinen puku ettei tosikaan :)

Satu Taiveahon tyyli ei petä mikään vuosi






Tää on vaan jotenkin niin hauska puku

Upea kokonaisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti