perjantai 19. joulukuuta 2014

Tilannekatsaus Talolla

Tiistaina käytiin Ikealla ostamassa keittiön kalusteet. Yllättävän helpolla sai haluamansa kaapit Ikean keittiön suunnittelu ohjelman ja myyjän avulla. Tosin noutovarastolla sitten menikin tunnin verran aikaa, kun keräsivät tilausta ja tarkistivat sen.

Mutta mikä ilon tunne tulla käymään talolla shoppailureissun jälkeen ja huomata, että meillä on ensimmäinen huone jalkalistoja vaille valmiina. Jee!! Viikon päästä tapahtuva muutto ei enää näytä ihan niin mahdottomalta, vaikkakin ilman keittiötä siellä sitten elellään hetken aikaa. Vierashuone oli tärkeysjärjestyksessä heti toisena kylppärin jälkeen, koska pitää heti viikonloppuna viedä jo nykyisestä kämpästä pakattuja tavaroita sinne.


Myös makuuhuone alkaa eilisen uurastuksen jälkeen olla samassa kunnossa, jalkalistat enää uupuu. Pääsee siis asustamaan valmiiseen huoneeseen ilman pölyä. Tuo makuuhuoneen tapettihan oli alunperin ostettu olohuoneeseen, mutta sai uuden käyttötarkoituksen kun ihastuin tiiliseinätapettiin ja se sopi paremmin olohuoneeseen. (kuva on otettu tapetin laiton jälkeen, tullut myös katto ja lattia kuvan oton jälkeen).


Eilen väkersin illan ratoksi Jenkeistä ostetun lampun kasaan vierashuonetta varten. Voin kertoa, että hermo meinasi mennä useampaan otteeseen ja ohjeet oli ihan turhat, ei niistä mitään ymmärtänyt. Heti alkoi sujumaan paremmin, kun heitti ohjeet hemmettiin ja kokosi oman mielen mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti