perjantai 28. huhtikuuta 2017

Hulluuden Highway

Otsikon mukaisesti sillä tiellä ollaan. Kun viikon kohokohdat on ollut papa seulonta keskiviikkona ja eilinen uusintakäynti lääkärillä, elämä ei ihan hirveän kivaa ole tällä hetkellä. Teloin lauantaina töissä oikeasta kädestä sormen ja lauantaisen päivystyksessä käynnin jälkeen jouduin luovuttamaan töiden ja kaiken muunkin suhteen. Murtumaa ei onneksi kuvissa näkynyt, mutta lastoitettiin lauantaina varmuuden vuoksi luun poikkeaman takia, ei mennyt siinä linjassa missä pitäisi. Valitettavasti oikeakätisenä toi lasta haittasi olemista enemmän kun olin ajatellut eikä juuri mitään ole kotona saanut tehtyä ja puuhasteltua.

Tällä hetkellä tilanne on se, että lastasta luovuin eilen illalla ja teippasin vaan nimettömän ja pikkurillin yhteen. Turvotus on täysin laskenut (kuvassa tilanne maanantaina), mutta edelleen sormi on nivelen alapuolelta niin kipeä ettei sillä mitään saa tehtyä. Eilen illalla aloitin jo varovasti pienen puuhastelun kotona ja tänään uskaltauduin jopa tiskaamaan. Jospa ensi viikolla uskaltaisi tarttua jo imurin varteen :)

Viikon verran sain sairaslomaa lisää ja loppuviikosta uudelleen lääkäriin mikäli sormella ei edelleenkään pysty toimimaan. Lääkäri oli vahvasti sitä mieltä ettei toi viikko välttämättä riitä, mutta toivotaan että tulisi kuntoon. Ainakin ennen reissua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti