tiistai 3. syyskuuta 2013

In a New York State of Mind

Vihdoinkin... lentoliput Jenkkeihin. Tietää, että varmuudella pääsee reissuun koska enää ei voi matkaa siirtää millään tekosyyllä ellei halua menettää paljon rahaa. Ja nyt on jotain mitä odottaa tulevaisuudessa :)


Malttamaton (tai äärimmäisen järjestelmällinen) kun olen niin hoidin tänään myös kaikki loput koko kuukauden reissun lentovarauksista. Nyt on sitten kaikki lennot ja hotellit varattuina niin voi vaan odotella matkaa. Enää ei jää kun vuokra-autojen varaukset ja Jenkkeihin tarvittavat ylimääräiset luvat sekä kansainvälinen ajokortti.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin tässä hintoja mitä lentoihin yhteensä meni.. Jos joku vaikka innostuu lähtemään vastaavanlaiselle reissulle joskus :) Kaikki hinnat ovat kahdelta hengeltä..

Helsinki- New York 745€
(Vaihto Islannissa)

Washington- San Francisco 311€

Las Vegas- Miami 313€

Miami - Helsinki 1093€
(Tullaan kahdella vaihdolla kotiin. Ensin Torontossa vaihto ja vielä Islannissa. Päästään siis näkemään myös hitunen Kanadaa samalla reissulla. Päädyttiin kahteen vaihtoon koska oli samaan aikaan perillä Helsingissä kuin Berliinin kautta tuleva yhden vaihdon lento. Ja katkaisee mukavasti äärimmäisen pitkiä lentoja nuo vaihdot ja pääsee jaloittelemaan välillä kunnolla.)


Kaikki lentojen hinnat pysyivät aiemmin määritetyssä budjetissa ja itseasiassa säästin muutaman satasen alkuperäisestä budjetista, kun sekä meno-ja paluulennoissa päästin halvemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti