lauantai 14. syyskuuta 2013

Suuri hotellipläjäys

Näin lauantai-illan ratoksi aattelin laittaa teille suuren, suuren pläjäyksen meijän reissun hotelleista. Kaikki hotellit ovat tällä hetkellä varattuina, mutta jokainen joka on koskaan matkustanut mun kanssa tietää, että hotellit saattaa mennä vaihtoon useampaan otteeseen. Tuoreimpana mielessä Lissabonin reissu viime vuonna, kun hotelli taisi mennä viikkoa ennen reissua vaihtoon kun en tykännytkään sijainnista :) Ja sen lisäksi olen kova tarkkailemaan tarjouksia ja siksi varailenkin hotelleja jotka pystyy maksutta perumaan tarpeen tullen, jos tulee parempi vaihtoehto vastaan.

Kuvien laatu jälleen tosi huono, pahoittelut. Mutta ehkä niistä jotain selkoa saa :)

New York- Ramada hotel Long Island city

Tähän hotelliin en ole ihan täysin tyytyväinen ja jatkan tarkkailua tarjouksista. New Yorkissa, ja varsinkin Manhattanilla, hotellien hinnat ovat törkeän kalliita vaikka hotelli olisi aivan läävä. Esimerkiksi hostelleista jaetulla kylpyhuoneella joutuu maksamaan melkein 600 euroa plus verot päälle. No thanks :)

Tällä hetkellä varattuna oleva Ramada hotelli sijaitsee joen toisella puolella Long islandin puolella ja oli halpa. Siksi se valittiin. Lisäksi otettiin huone kaupunkinäkymällä, joten maisemissakaan tuskin on valitettavaa kun ikkunasta pitäisi näkyä Manhattan.



Washington - The Embassy row hotel

Tässä ensimmäinen hotelli mikä on tällä reissulla mennyt vaihtoon. Ollaan kaupungissa vain pari yötä, joten varasin ensi alkuun halvemman ei niin hienon hotellin. Katselin sitten kuvia myöhemmin hotellista ja totesin, että mitä helkkaria olenkaan ajatellut ja että minähän en tossa läävässä nuku. Joten hiukan ylellisyyttä kehiin tällä nykyisellä hotellilla. Sijainti hotellilla on aivan loistava, 10 minuuttia kävellen Valkoisesta talosta. Eikä tuo kattoterassikaan kovin paha ole :) Hinta hiukan kirpaisi, mutta ehkä se on sen arvoista...




San Francisco - Hostelling International San Francisco Downtown

Elämäni ensimmäiseen hostelliin menossa. San Francisco vähän sama juttu kuin New Yorkissa, että hotellien hinnat on tosi kalliita vähänkin paremmalla alueella ja tämä oli halpa. Ehtona kuitenkin se, että huoneessa on oma kylppäri. Sen verran kermaperse olen tässä iässä, että en ala lomalla jakamaan vessaa ja kylppäri vieraiden ihmisten kanssa. Hostelli valittiin koska sijainti oli aivan loistava. Keskustassa ja vieressä menee San Franin kuuluisa ratikka.




Los Angeles - Stay main hotel

Tämä oli ainut kaupunki minkä hotellin etsimisessä oli ongelmia. Mikään ei olisi kelvannut ja jos löytyi joku halpa ja hyvännäköinen, niin arvosteluissa varoiteltiin ympäristöstä. Joten päädyttiin täälläkin hostelliin omalla kylpyhuoneella. Ja löytyi halvalla, neljä yötä Los Angelesissa alle 200 euroa. Sijainti ei niin hyvällä paikalla, koska kaukana Hollywoodista, mutta arvosteluissa kehuttiin myös vierestä lähtevää metroa jolla pääsee hyvin joka paikkaan. Luotamme siis siihen :)



San Diego - Bay Club hotel and Marina

Tämä hotelli meni itseasiassa vaihtoon eilen. Mutta kun katsoo missä hotelli sijaitsee ja maisemia ikkunoista, niin voiko muuta enää tehdä :) Aiempi hotelli oli todella kaukana keskusta ja tämä hiukan lähempänä. Otettiin vielä delux-huone, joten huoneessa on patio/parveke josta näkymä lahdelle ja San Diegon keskustaan.



Las Vegas - Luxor

Ja Las Vegasissa edelleen tämä jo aiemmin blogissa hehkutettu pyramidihotelli. Ehkä hyvä, että se on jo maksettuna niin en pääse vaihtamaan :) Mutta miksipä pitäisi vaihtaa.. hyvällä sijainnilla, todella halpa ja hienon näköinen hotelli, mikä oli vaihtoehtona jo heti kun alettiin reissusta puhua.



Miami - Red South Beach hotel

Ja viimeisimpänä Miamin hotelli. Valittiin lähinna ulkomuodon vuoksi ja sijaintikin place to be paikalla, eli Miamin South Beachilla. Google mapsista kävin tutkimassa sijaintia ja hotelli on noin 200 metriä meren rannasta. 





Näissä maisemissa siis nukutaan yön Amerikan reissulla. Seuraavaksi laitan kartat missä aiotaan vuokra-autolla ajella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti