keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Down In Memory Lane; Lanzarote Puerto Del Carmen 1996

Ensimmäinen, mutta ei suinkaan viimeinen, reissu turistien täyteiselle Kanariansaarille. Nykyään ei enää kirveelläkään saisi matkustamaan kyseisille saarille, aivan liikaa turisteja ja varsinkin suomalaisia. 

Mutta tälle ensimmäiselle reissulle lähdettiin äidin kanssa kahden äkkilähtönä. Muu porukka tuli Lanzarotelle seuraavana päivänä mukana mm. veljeni, mamma,vaari ja serkkupojat. Oltiin äidin kanssa eri hotellissakin muusta porukasta, Los Pueblos nimisessä paikassa. Muuten todella kiva hotelli, mutta hotellihuoneen ulkopuolella oli suuri lintuhäkki ja voitte vaan kuvitella mitä meteliä linnut aamuisin pitivät. Not nice! Lisäksi sijainti ei ollut mikään paras mahdollinen, aivan toisessa päässä kaupunkia. 



Maisemaa hotellihuoneen terassilta.
Loput seurueestamme yöpyivät aivan kaupungin toisella laidalla, jonne joka aamu äidin kanssa käveltiin tai mentiin taksilla ja vietettiin päivät heidän hotellilla. Onneksi oli pieni kaupunki, muistaakseni matkaa meidän hotellilta muiden hotellille oli 6 kilometriä.



Päivät kuluivat altaalla polskien ja korttia pelaten. Myös uimaranta oli noin 200 metriä hotellilta ja siellä käytiin paljon riehumassa aalloissa. Kakarana vielä kun uskalsi mennä mereen uimaan. Suorastaan hävettää myöntää, että näin vanhemmiten en enää uskalla mennä ulkomailla mereen uimaan, pelkään niin paljon kaikkia ötököitä ja eläimiä vedessä :) 

Minä, Teemu ja serkkupojat Niklas ja Joonas

Viimeisenä päivänä meillä oli vuokra-auto lainassa ja ajeltiin sillä pitkin Lanzarotea.


Tämä olikin viimeinen reissu mitä koko perheen voimin tehtiin, äidin kanssa ollut reissussa vielä tämän jälkeenkin 12 vuotta myöhemmin, mutta veljeni kanssa en ole reissussa ollut tämän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti