maanantai 29. syyskuuta 2014

Tanssii Tähtien Kanssa

Amazing Racen lisäksi tämä olisi yksi tosi tv-sarjoista joihin menisin miettimättä mukaan, jos tilaisuus tulisi. Valitettavasti tuo julkkis-status uupuu, joten Tanssii tavisten kanssa-formaattia odotellessa. Oma jive-koreografia on jo mielessä Bruno Marsin Locked Out of heaven- biisin ympärille :)

En tiedä mikä formaatissa oikeasti kiehtoo näin kovasti, mutta se vaan vie joka syksy täysin mennessään. Ohjelmassa tulleet liikkeet jäävät jylläämään päähän ja töissäkin saattaa taukotiloissa liikkuessa ottaa muutaman jive-askeleen kera jive-käsien :)

 Yleensä nuo kauden ensimmäiset jaksot ovat melko karmeaa katsottavaa, kun tähtioppilaat ovat suurin osa melkosen jäykkiä, mutta eilisiltainen toinen jakso oli aivan mieletöntä. Pete Parkkosen jivea oli mahtava katsoa, kun näki että tanssija nautti todella tanssimisesta ja se että se onnistui noin hyvin. Varsinkin kun jive on oma suosikkini kaikista tansseista. Ehdottomasti illan paras esitys!



Päivääkään en ole elämässäni tanssinut (poislukien parin kuukauden salsa-tunnit), mutta jotenkin sitä on tätä sarjaa katsoessa tullut enemmän silmää sille miltä tanssin pitäisi näyttää ja miltä ne teknisesti oikeat kuviot ja asennot näyttää. On täällä kotosalla joskus sarjaa katsoessa tullut isännällekin esiteltyä mikä on tuomareiden mainitsema kanta-askel :) 

Tanssikurssit on jo pitkään ollut itselläkin haaveissa, mutta jotenkin se vaan aina jää. Olisi paljon helpompi lähteä mukaan kurssille, kun olisi pari omasta takaa mukana ettei vieraan kanssa joudu opettelemaan. Mutta sitä odotellessa, että vielä rohkaistun lähtemään mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti