keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Valintojen Vaikeus Vol 2

Päätösten tekeminen ei vaan tunnu onnistuvan, varsinkaan kylpyhuoneen osalta,ja se on se se mitä aletaan talossa ensimmäisenä tekemään. Suunnitelma alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan kyllä, mutta mieleisiä kaakeleita ei vaan löydy. Ja voi olla että talo vapautuu jo ensi kuun alusta, joten kiire tulee päätösten teon kanssa :)

Ja vaikka kaupoista ei vielä tietoa olekaan, toissapäivänä tilattiin keittiöön jo uusi jääkaappi. Sen verran hyvässä alennuksessa oli kaappi mitä tässä nyt on katseltu, että pakko oli pistää tilaukseen :) Eilen käytiin myös kaakelikaupoilla pyörimässä ja mukaan tarttui keittiöön myös välitilan laatat. Kustansi huimat 15 euroa, joten mukaanhan ne oli otettava. 

Löysin  myös aiemmin K-Raudasta mieleiset tapetit olohuoneen tehosteseinään, joita ei sitten enää sen jälkeen liikkeessä ole ollutkaan. Eilen kävin myyjältä kysymässä onko sitä vielä saatavilla ja poistuva tuotehan se tietenkin oli, mutta onneksi sai vielä tilattua sen pari rullaa. Jes, yksi tapetti vähemmän mietittävää ja kaksi vielä edessä.  Alla pari vaihtoehtoa, mutta ei nekään oikein iske kunnolla.


Lattian suhteen on ollut alusta asti kolme vaihtoehtoa ja niistä on lopulta päädytty tuohon Stirling Oakiin. En halunnut sellaista perinteistä puun väristä laminaattia taloon vaan se oli joko ihan vaalea tai tumman harmaa ja tuo on suosikkina tällä hetkellä. Ja haluttiin että lattiassa näkyy selkeästi nuo leveät lankut. Värit taas vähän valehtelee noissa kuvissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti