maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hotellipäivityksiä...

Muuten on reissun hotellibuukkaukset pysyneet samana, mutta Los Angelesin hotelliin on tullut muutoksia. Tai itseasiassa parikin muutosta, yövytään nimittäin kahdessa eri paikassa.

Alunperinhän meillä oli varattuna oma huone hostellista kaupungin keskustasta, kaukana kaikesta nähtävästä. Pitkään on kytätty hotellia Hollywoodista ja löysinkin sieltä suht halvan motellin. Satanen tuli lisää hintaa hotellille kun siirryttiin sinne missä kaikki tapahtuu, mutta säästää sitten aikaa ja rahaa metromatkoissa. Tämän uusi hotelli, Motel 6 Hollywood, sijaitsee pari sataa metriä Hollywood Boulevardista ja Walk of Famesta. Kävelymatkan päästä lähtee myös kiertoajelubussi, jolla ajellaan parin päivän ajan.

Suuria odotuksia ei Hollywoodin hotellin suhteen ole, mutta eipä siellä tarvitse kuin käydä nukkumassa.



Toiseen hotelliin päädyttiin, koska vuokra-auto pitää hakea viimeisenä aamuna lentokentältä ja Hollywoodista sinne on matkaa, joten kivempi viettää viimeinen yö lähellä lentokenttää niin ei tarvitse aamulla aikaisin lähteä miettimään miten saadaan kaikki matkatavarat kentälle. Ja näin saadaan haettua rauhassa vuokra-auto, ajaa hotellille tsekkaamaan itsemme ulos ja pakata rauhassa kaikki miljoonat laukut pieneen avo-autoon ilman, että kukaan nauraa vieressä :)

Päädyttiin Sheraton Gateway hotelliin, joka tarjoaa myös ilmaisen kuljetuksen lentokentän ja hotelin välillä. Hinnassakin säästettiin, sillä kolme yötä motellissa ja yksi yö tässä tasokkaammassa hotellissa tulee loppujen lopuksi halvemmaksi kuin kaikki neljä yötä motellissa. Ja pääsee edes pari kertaa reissun aikana kunnon hotelliin:) Itse ihastelen tota hotellin uima-allasaluetta, kyllä kelpaa vikaa iltaa Losissa viettää siellä...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti